Maak kennis met Leeuwenborgh

06WM_leeuwenborgh (28).jpg 

Kiezen welke opleiding uw zoon of dochter gaat volgen en bij welke school of onderwijsinstituut is moeilijk. Immers elke school of opleidingsinstituut garandeert kwaliteit, weinig uitval en de beste docenten. Hoe komt u er nu achter welke opleiding of school het meest geschikt is? Leeuwenborgh biedt u een aantal kennismakingsmogelijkheden.

Bezoek een open dag

Om te beginnen kunt u samen met uw kind een open dag bezoeken. Een aantal malen per jaar organiseert Leeuwenborgh open dagen op de verschillende onderwijslocaties
.
Tijdens zo’n open dag ervaart u hoe de sfeer op school is en ziet u hoe wordt lesgegeven. Deelnemers demonstreren wat zij op Leeuwenborgh geleerd hebben. Soms is het mogelijk dat uw zoon of dochter deelneemt aan een proefles. U kunt vragen stellen aan docenten en natuurlijk zijn er ook deelnemers aanwezig die u graag vertellen wat zij van de opleiding én van Leeuwenborgh vinden.


Kom naar het Informatiecentrum
Wilt u weten welke opleiding bij uw zoon of dochter past? Bij zijn of haar persoonlijkheid, interesses en vooropleiding? Dan kunt u ons Informatiecentrum bezoeken. Hier vindt u informatie en brochures over alle opleidingen van  Leeuwenborgh en ook over zaken als bijvoorbeeld een tegemoetkoming in de studiekosten/studiefinanciering.

Vraag een gesprek aan met een studiekeuzeadviseur

U kunt ook een gesprek aanvragen met een van de studiekeuzeadviseurs. Zij  nemen graag tijd om uw zoon of dochter te helpen bij het maken van de juiste keuze. Deelnemers bij Leeuwenborgh houden tijdens hun hele opleiding nauw contact blijven met de studieloopbaanbegeleiders van het Loopbaanportaal.


Extra voorlichtingsactiviteiten Techniek en Luchtvaarttechniek
Is uw zoon of dochter na het bezoeken van een open dag geïnteresseerd in een technische opleiding en wil hij of zij graag meer informatie? Dan kan worden meegedaan aan een van de zogenaamde doe-infomiddagen die door de sector Techniek worden georganiseerd.
Gaat zijn of haar interesse uit naar een opleiding in de luchtvaarttechniek? Dan is het mogelijk om een van de zogenaamde 'hangardagen' te bezoeken. Een goede manier om er achter te komen of deze bijzondere wereld van de luchtvaarttechniek iets voor hem of haar is.